Жінка з Херсона поділилася своїм обуренням, як похід в місцевий магазин зміг перевернути її уявлення про життя.

Про це передають ЗМІ Херсона.

За словами жительки Херсона, почалося все 20 березня. Вона вирішила сходити в магазин відомої мережі. Вона купила шматок сиру, він виявився не першої свіжості. Жінка вирішила віднести його назад в магазин, щоб здати і отримати гроші назад. Адміністрація забрала сир і повернула жінці її кошти.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

"Моя історія триває ще з 20.03.2019! Пішла в магазин "Таврія В", купила сир "Українська зірка Буковинський 45%", ціна 165.99. Прийшла додому, відрізала шматочок на смак не свіжий, дивлюся на дату 17.03.2019 на самому шматочку цвіль яку вже обрізали. Відношу в магазин ... Повернули гроші (навіть не вибачилися). Приходжу 21.03.2019 підходжу до цього ж сиру (заради цікавості). Лежить цей шматочок передрукували на ньому дату до 30.03.2019 (хоча б обрізали цвіль). написала в книгу скарг. Прийшла до мене адміністратор і каже!-Чого ви відразу пишете у книгу скарг? -Ми переглянемо товар. Заходжу 22.03.2019 і після цього все ЗНОВУ ЛЕЖИТЬ ЦЕЙ ЖЕ ШМАТОЧОК сиру з цвіллю !!! Хоча б вже після цього форму шматочка змінили і цвіль обрізали ... Так що ось так нас раді нагодувати своєю продукцією в Таврії!!!", - зазначила жінка.

Варто нагадати, що М'ясний кошик за підсумками січня-лютого 2019 року подорожчав на 12%. Повідомляється, що його вартість на 1 березня склала 692,6 грн, а роком раніше – 616,7 грн.

Про це написав голова Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Права, про які не знають покупці: зіпсований товар, перевірка охоронцями і камери зберігання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Популярні товари зникнуть з магазинів: повний перелік заборонених речей

Також Знай.ua" писав про те, що Українцям назвали найбільш дешевий і дорогий супермарт: можете сміливо йти за покупками