Відомий юрист Михайло Шнайдер опублікував черговий гнівний допис, який цього разу стосується обіцянок влади щодо підвищення пенсій українцям.

пенсіонери

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Юрист звернувся до українців з питанням, чи отримали вони підвищення пенсійних виплат, анонсоване нещодавно Міністром соціальної політики Андрієм Ревою.

Андрій Рева

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

"Кілька днів тому Андрій Рева заявив, що станом на березень 2019 року середній розмір пенсії в Україні склав 3 тисячі 33 гривні. Міністр додав, що здійснений на початку цього місяця перерахунок дозволив збільшити пенсії для 9 мільйонів Українців. А тепер, увага, питання. Хто з читаючих ці рядки пенсіонерів насправді отримує більше 3 тисяч гривень на місяць? Пишіть ваші відповіді у коментарях. До речі, мої батьки - пенсіонери, отримують менше 2 тисяч гривень на місяць, сусіди також. Тому мені стало дуже цікаво, Андрій Олексійович сказав Правди як завжди немає", - обурюється Шнайдер.

Українці одразу ж узялися відповідати на запитання юриста в коментарях.

"Бреше. Рева - космос", "Про що можна говорити, якщо Рева не розрізняє понять індексації та інфляції", "Говорили-балакали, сіли та й заплакали - отаке і з нашими пенсіями", "Обкурився, напевно" - пишуть розлючені українці.

Нагадаємо, українська влада перед президентськими виборами, у рамках різного роду соцвиплат, вкладала в економіку мільярдні суми.

Вибори в Україні

За словами міністра-дієтолога Андрія Реви, в березні 2019 року підвищені пенсії отримали 8,97 тисяч пенсіонерів, а монетизовану субсидії для оплати ЖКП виділили 3,4 млн. домогосподарствам.

Як повідомляв раніше Знай.ua, субсидіанти, які отримують пільги "живими" грошима то на наступний опалювальний період субсидію будуть призначати в безготівковій формі.

Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 26 березня, мешканка українського міста Херсон поскаржилася на шалену накрутку лічильника електрики.