Неймовірна історія кохання вразила всю країну. 31-річний чоловік пережив смерть дружини та самотужки виховував шістьох дітей. Та згодом сталося справжнє диво.

Антон Кудрявцев одружився з дружиною, у них народилося троє дітей. Після цього пара дізналася, що знову стануть батьками. Цього разу у них мала народитися трійня. Однак у сім'ї сталася трагедія, якої й ворогу не побажаєш. Дружина Антона занедужала, лікарі діагностували рак.

Хіміотерапія вбила б ще не народжених малюків. Тому жінка вирішила відмовитися від лікування, але виносити дітей. невдовзі після їх народження вона померла. Антон Кудрявцев самотужки няньчив шістьох дітей.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Журналісти зробили сюжет про батька-одинака й Антон прославився на всю країну. До нього почали приходити сотні листів від прихильниць. З деякими з жінок вдівець навіть зустрічався, але зазвичай на першому ж побаченні ставало ясно, що ці дами не підходять для сімейного життя.

Однак одного разу йому написала Людмила. Вона з перших же рядків вразила чоловіка і він запропонував їй зустрітися. На побачення взяв також усіх своїх дітей. Однак Людмила не розгубилася і відразу знайшла з ними спільну мову.

Дочки Антона буквально не злазили з рук Людмили, настільки вона їм сподобалася. А старший син навіть сказав татові про нову знайому: "Потрібно брати. Вона хороша!"

Вони стали жити разом. Згодом кохана Антона зізналася йому, що їй приснився дивний сон. У ньому вона бавила сімох дітей. Цікаво, що у жінки самої вже є одна дитина від першого шлюбу. Наступного дня після цього вона побачила сюжет журналістів про багатодітного батька і зрозуміла, що це доля.

"Спочатку мені просто стало шкода Антона, і я написала йому листа зі словами підтримки. А потім все якось непомітно закрутилось … Я ніколи не була обділена увагою, але справжнього чоловіка, на якого можна було б покластися, поруч не було. А Антон виявився саме таким!" - розповіла Людмила.

Пара одружилася. Весілля було скромним. Антон і Людмила повінчалися в сільському храмі, а наступного дня поїхали подорожувати, залишивши дітей у бабусі. Однак коли молодята повернулися додому, їх чекав ще один подарунок, щоправда, непередбачений. Незабаром їх сім’я поповнилася ще двома дітьми!

Нагадаємо, що мати чотирьох дітей перетворилася на вампіра: її зліпки взяли у музей.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, вперше в історії жінка народила семеро дітей. Чоловік шокований, адже у них уже є троє.

Також "Знай.uа" писав, мати-садистка 2 місяці "труїла" хворого сина власною кров'ю.