Учасник бойових дій на Донбасі Сергій Доля кілька років чекав виділення власного житла у Запоріжжі від влади. І нарешті йому виділили кімнату, однак лише після його активних дій.

Сергій сам звернувся за допомогою до мера міста. І процес прискорився, буквально протягом декількох днів йому виділили кімнату в гуртожитку.

Однак особливої радості це не принесло. Так, кімнату він зміг оглянути тільки після отримання ордера на неї і виявилося, що комунальні служби не провели дезінфекцію і навіть не вивезли старі речі колишнього господаря, який помер два роки тому.

У кімнаті лежать купи сміття, каналізація поламана, стіни обшарпані, а в підлозі видніються діри. Але це не стало найстрашнішим відкриттям. Виявилося, що в цій кімнаті, на ліжку, яке стоїть там донині, помер колишній господар і його тіло пролежало там протягом декількох тижнів, поки сусіди не поскаржилися на різкий запах з кімнати і правоохоронні органи розкрили житло.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

При цьому в комунальних службах ветерана АТО запевняли, що минулий мешканець помер на лавочці біля гуртожитку. Ніяка дезінфекція не проводилася, хоча влада зобов'язана це зробити.

Сергій вже звертався до комунальної контори, яка обслуговує гуртожиток, проте там сказали - нічим допомогти не можуть.

Лише на вивіз сміття з так званого житла потрібно витратити мінімум 1000 гривень. Від допомоги чоловік не відмовляється, але влада не готова її надавати. Скоро він знову вирушає на фронт, служити за контрактом.

Нагадаємо, допомога українським воїнам будуть надавати онлайн. Під онлайн-систему Е-ветеран також створять мобільний додаток.

Як повідомляв Знай. ua, кіборг з Донецького аеропорту не витримав знущань, такого не прощають. Олександр Терещенко розповів, якого роду випробування йому доводиться терпіти після ампутації рук.

Знай. ua писав, що прийшов голосувати – забрали в армію. "Вилов" призовників на виборчих дільницях незаконний.