Все частіше в українських школах піднімається тема булінгу. Дану проблему вже почали вирішувати на державному рівні, шляхом введення покарання за цькування, але діти все так само продовжують знущатися над тими, хто слабкіше.

Історією про те, як цькують його дитини, поділився українець в соціальній мережі.

Він повідомляє, що в клас доньки перейшла новенька, яка вважає, що краща за всіх, і відразу ж почала "клювати" всіх однокласників.

"... дійшла черга до моєї доньки, яка вихована. Дитині я пояснював, що не варто на таких реагувати. І коли вже модель не змогла психологічно зламати мою доньку, то в хід пішли удари в обличчя. Зав'язалася бійка на сходах між 3 та 4 поверхами. Добре, що ніхто не постраждав, завдяки тому, що інші діти вчасно покликали вчительку, яка ледве зупинила бійку. Після цього була розмова дівчат з директором і психологом установи. Вони начебто заспокоїлися . І через день модель, яка фізично більша за мою доньку, після невдачі зайнялася цькуванням вже зі своєю подругою, яка, до речі, любить потанцювати на кладовищі, на могилі в нетверезому стані і все зняла на відео, і виклала на своїй сторінці в instagram..." - повідомляє Микола Лісник.

Автор звернення каже, що мати кривдниці стоїть на боці своєї дитини і більше того, заохочує її витівки: "...А мама моделі пояснює дитині, що потрібно бити по ногах, а не по голові."

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Вся історія дійшла до того, що розгніваний батько звернувся до поліції, але тут на заваді стало те, що батьки кривдниці - досвідчені юристи. У підсумку - покарання загрожує обом сторонам, хоча не було проведено жодних заходів для розслідування справа.

"...сьогодні я отримав відповідь від начальника поліції, про те, що після перевірки батьків, обидві сторони будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно 184ст КпАП . Ось так звернувся! Поліція не розбираючись, що до чого швидко все "вирішила". Не було опитано всіх викладачів, які були компетентні в цьому питанні, не було затребувано характеристик дівчат. А тим часом тиск з боку дитини юристів, і її подруг збільшився. Вчора мав місце випадок, де подруга моделі в присутності хлопців з іншої школи голосно ображала мою доньку..."
Інцидент завершився тим, що кривдниця все ж принесла свої вибачення, то батька обурює факт того, що, незважаючи на закони, цькування в школах процвітає.

В коментарях відгукнулася і кривдниця - Діана, яка закликала батька навчити доньку спілкуватись в суспільстві.

"У неї немає хороших відносин з жодною людиною в нашому класі, вона посилає і ображає дітей, і каже що в її сім'ї так прийнято і вона так спілкується з батьками" - повідомляє Діана.