Погода в Україні з найпершого дня нового тижня не тішить українців. Після досить теплих вихідних синоптики попередили про сильне похолодання на увесь тиждень. А в Карпатах навіть пішов сніг.

Відповідне фото опублікував на сторінці у соціальній мережі Facebook Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост.

"Станом на 07:30 25.03.19 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 20 м. Падає сніг. Вітер південно-західний 6 м/с. Температура повітря -1°C", - йдеться у дописі.

Саме тут, на горі Піп Іван з самого ранку падав сильний сніг. Видимість була обмежена, до 20 метрів.

Зазначимо, що синоптики прогнозували в Карпатах, на Вінниччині, Черкащині, Кіровоградщині, Одещині та Миколаївщині 25 березня невеликий дощ, а на високогір'ї Карпат — мокрий сніг. На решті території синоптики не прогнозують істотних опадів.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Варто додати, що раніше синоптики попередили українців про нічні морози, які прогнозуються на 28 березня. Так, по всій території України, крім Херсонської області і Криму, очікується мінусова температура повітря. При цьому найхолодніше буде в Сумській і Чернігівській областях - мінус 3-5 градусів.

Нагадаємо, що недавно по території нашої країни пронісся жахливий буревій. У мережу виклали знімки жахливих наслідків з Чернігова, Дніпра і Полтави, які налякали українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua": стало відомо, якою буде погода в день виборів президента нашої країни, 31 березня. Як виявилося, над Україною буде сяяти сонце і схоже, що погода розділяє віру українців в диво і посміхнеться нашим співгромадянам.

Також "Знай.ua" писав, що смертоносна стихія накрила Україну, тисячі жителів відрізані від цивілізації.