Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від БПП Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook повідомив, що жінки з українським громадянством, що опинилися на території Сирії, просять допомогти їм повернутися в Україну

Політик написав у своєму повідомленні: "На сьогодні в Меджлісі кримскотатарского народу відомо про 75 осіб (21 жінка, 54 малолітні дітини), які перебувають у важких умовах на територіях із зруйнованою інфраструктурою".

Чубаров заявив, що останнім часом як особисто йому, народному депутату, так і на адресу Меджлісу кримськотатарського народу почали надходити звернення жінок - громадян України різних національностей, які, в силу певних життєвих обставин опинилися разом з малолітніми дітьми на території Сирії, з проханнями допомогти їм повернутися в Україну.

Для того, щоб надати допомогу громадянам України, які опинилися у скрутному становищі за межами своєї країни, Меджліс кримськотатарського народу тісно співпрацює з Міністерством закордонних справ України.

Рефат Чубаров

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

З тієї причини, що на території Сирійської Арабської Республіки в даний час відсутні дипломатичні установи України, Чубаров попросив всіх тих, хто володіє конкретними відомостями про випадки перебування в Сирії громадян України, які шукають захисту власної держави і не мають можливості зв'язатися, інформувати за адресою: Chubarov.Refat @ rada.gov.ua.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Рефат Чубаров нещодавно публікував на своїй сторінці в соціальній мережі ганебний для кримських окупантів пост. У ньому він виклав банер, який розмістили в Сімферополі і закликали російських військових забиратися в свою країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінський ставленик Сергій Аксьонов вимагає повернути йому два мільйони рублів, які він нібито з власних коштів виділив на хабарі правоохоронцям для того, щоб вони "викрили корупціонерів".

Також "Знай.uа" писав, що відомий астролог передбачив швидке повалення Путіна, а також уточнив, що його крісло займе жінка.