Прокурор Мюллер поставив крапку у змові Трампа з Путіним

Змови у президента США Дональда Трампа з Кремлем під час виборчої компанії не було. У всякому разі, так вважає спецпрокурор Роберт Мюллер, передає служба Бі-бі-сі.

Мюллер займався розслідуванням обставин втручання країни-агресора Росії у вибори в США в 2016 році.

"В доповіді не робиться висновку, що президент вчинив злочин, однак доповідь не виправдовує його", - постановив спецкомітет.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Відомий телеведучий зліг після смерті Началовой

Смерть російської співачки Юлії Началовой дуже важко переживає популярний телеведучий Юрій Ніколаєв.

Він вів конкурс "Ранкова Зірка", з якого почалася популярність співачки і пам'ятає Юлю ще маленькою дівчинкою. Після втрати коханої підопічної, Миколаїв буквально зліг. Серце "Сонечка" Юлії, як її називають всі, хто знав особисто, зупинилося 16 березня 2019 року в лікарні імені Боткіна в Москві.

Зеленський розповів, як буде завойовувати довіру українців

Український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський пояснив, як буде завойовувати довіру українців. Справа в тому, що коміку часто закидають звинувачення щодо його невідповідності ролі "головнокомандувача української армії".

"Я розумію скепсис людей, але їх довіру, - ред.) треба заслужити. Своїми вчинками. Ось цими переговорами, і природно правильними кадровими призначеннями, керівників Генштабу Міноборони, РНБО і так далі. Я розумію, чому люди так кажуть. Але ми ж не закінчили війну, війна триває ", - заявив Володимир Зеленський.

У мережі з'явилися моторошні кадри трагедії в київському метро

У столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона.

Інцидент стався в суботу, 23 березня, на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагону на станції метро. Поїзд рушив у бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської".

В смертельних перегонах в Одесі загинула родичка Сильвестра Сталлоне

У жахливій аварії зі смертельними наслідками, що сталася в центрі Одеси в ніч на неділю, 24 березня, загинула родичка голлівудської зірки Сильвестра Сталлоне.

Це 33-річна Вікторія Кравченко, дочка відомого бізнесмена Валерія Кравченка, який володіє клінікою пластичної хірургії "Доктор Моцарт", а раніше і готелю "Моцарт", розташованого прямо навпроти Оперного театру.