Україна завжди виділялася на тлі інших держав. Не завжди це "виділення" було з позитивним акцентом. Ось і зараз український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook показав різницю між Україною і Швецією.

"Швеція - одна з найбільш багатих держав у світі. А ось так живуть шведські народні обранці:
– Депутати не мають абсолютно ніяких пільг.
– У Швеції поняття "депутатська недоторканність" просто не існує.
– У парламенту є лише три автомобіля. Цей транспорт доступний тільки голові парламенту і віце-спікерам для проведення офіційних заходів. А депутам видають проїзний на громадський транспорт.
– Зарплата депутата парламенту Швеції становить 40 000 крон, що в два рази менше, ніж заробляє вчитель початкових класів.
– Шведські парламентарії не мають права отримувати довічну пенсію. Просто фантастика. Принаймні, якщо порівнювати з нашими "слугами народу". В Швеції депутати працюють на благо народу, а в Україні на благо власної кишені. Ось в цьому і полягає вся різниця. І різниця просто колосальна." - пише блогер.

З ним не можуть не погодитися і українці, які пишуть в коментарях свої домисли на цю тему:
"Быдлота. Гнати с*аною мітлою.", "Як не б'ються в раді, то сплять і стар і млад, це по-європейськи. Так за верстат потрапили б і мізер отримали", "Зібрати всю бидлоту в Раді і закрити на 2 тижні без води і їжі, і за воду та їжу нехай віддають все, що вкрали.", "Кадри, що треба. помилуйтеся на тих, кого ми обрали і коли ж їм захищати... Депутатів достатньо і 50 осіб, а в законах вони все одно нічого не тямлять.", "У Швеції не було радянського союзу. Вони не зіпсовані ідеями комунізму", "Ми ж восени будемо вибирати, як і навесні . Знову за брехливі одномоментні обіцянки, низькі тарифи, достойну зарплату"

Нагадаємо, що юрист назвав миттєві "ліки" від корупції.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Також, портал Знай.uа повідомляв, що команда Порошенка налякала українців: ви тільки подивіться на ці обличчя.