У четвер, 21 березня, у Дніпрі стався жахливий інцидент. На вулиці Юрія Кондратюка місцевий житель відкрив стрілянину з рушниці, щоб налякати дітей у дворі.

Як повідомляють копи, хлопчики гралися на території котельні, що сильно не сподобалося чоловікові з будинку навпроти. Він став кричати на школярів, але ті спочатку відмовчувалися, а потім нагрубіянили. Після цього чоловік дістав пневматичну рушницю і вистрілив по дітям.

Поліція

Гвинтівкою, яка призначена для стрільби в тирі, зловмисник поранив 11-річну дитину в голову. Сусіди викликали поліцію, яка допитала хлопчиків. На щастя, травма виявилася безпечною для життя і дитина не потребує у госпіталізації.

Патрульні не змогли потрапити у квартиру підозрюваного, а сусіди не змогли розповісти нічого про чоловіка. Надалі батьки хлопчиків написали представникам ювенальної превенції зустрічну заяву і сказали, що ніяких претензій за даним фактом не мають.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

поліція

Раніше повідомлялося, що у п'ятницю ввечері, 15 березня, на вулиці Адмірала Макарова, біля ресторану швидкого харчування McDonalds в Миколаєві відбулася стрілянина.

Цю інформацію повідомляє кореспондент "Новин-N" прямо з місця події.

Очевидці розповіли, що між водієм "Форда" і пасажиром таксі спалахнула суперечка про те, хто з них перший заїде на "Макдрайв". В ході конфлікту, пасажир вийшов з таксі, підійшов до водія "Форда" і вдарив його в обличчя. Після цього, водій дістав травматичний пістолет і заявив, що відкриє вогонь. Пасажира таксі загроза не зупинила, і він зробив спробу забрати зброю. Тоді водій вистрілив у корпус чоловікові.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 22 березня, у Києві сталася страшна трагедія. У магазині квітів знайшли повішеного чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Також Знай.uа писав, у Сумської області до лікарні звернувся чоловік з гангреною, який повідомив, що сам ампутував собі ногу, після чого викинув її біля моста.