Національний банк України (НБУ) на 25 березня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 26,96 грн/долар, що на 29 копійок нижче в порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Офіційний курс гривні до долара на 25 березня встановлено на такому рівні: 2696,0935 гривень за 100 доларів (-29,5376 гривень).

При цьому курс долара на 23 березня становить 2725,6311 гривень за 100 доларів.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Раніше ми писали, що Міжнародний валютний фонд (МВФ) відмовив Україні в новий транш через скасування Конституційним судом статті про незаконне збагачення. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Міжнародний валютний фонд переніс терміни надання чергового кредиту Україні в 500 млн. доларів. Це очевидна реакція на рішення Конституційного суду України про скасування статті 368−2 Кримінального кодексу про незаконне збагачення державних службовців", написав Бутусов.

Як відомо, 26 лютого Конституційний суд визнав недійсною статтю про незаконне збагачення, яку прийняли у 2015 році. У своєму рішенні судді написали, що закон порушує презумпцію невинності.

Міжнародні партнери також дали свою оцінку скасування статті про незаконне збагачення. Вони стверджували, що відчувають себе обдуреними, як і український народ.

Нагадаємо, що міжнародна організація Transparency International шокувала заявою щодо України. Виявляється, українці ризикують втратити безвізовий режим з ЄС після скасування відповідальності за незаконне збагачення.

Як повідомляв портал Знай.uа глава Нацбанку Яків Смолій розповів, що під час роботи місії МВФ в Україні обговорювалося скандальне рішення КСУ, однак сторони так і не прийшли до єдиного рішення з цього питання.

Також портал Знай.uа писав, що у Національному антикорупційному бюро (НАБУ) розповіли, на скільки тепер можна сісти за незаконне збагачення.