Захист одного з винуватців кривавої ДТП у Харкові, адвокат засудженого водія Геннадія Дронова не згоден з вироком та вказав на неточності в документі.

Адвокат Дронова заявили, що найближчим часом подадуть апеляцію.

Про це інформує NewsRoom.

Так, під час телефонної розмови Сергій Перепелиця зазначив, що скарга вже готова і найближчим часом її відправлять до відповідних інстанцій, оскільки у вироку не йдеться про ступінь вини засудженого.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Якщо встигнемо, то в апеляцію звернемося вже сьогодні. Скарга готова, ми маємо намір домагатися виправдання і оскаржувати ряд порушень, які виявилися під час процесу. Так, наприклад, у вироку немає даних про швидкості, не вказані відомості, які говорили б про ступінь вини мого підзахисного", - розповів адвокат.

Також захист Дронова додав, що реєстрація петиції на сайті президента, а також поява групи "В підтримку Геннадія Дронова" у Facebook говорить про те, що громадськість підтримує його клієнта.

"Громадяни не згодні з таким вироком. Як і ми, вони бачать неточності і порушення", - додав правозахисник.

Також адвокат розповів про стан Дронова, зазначивши, що його здоров'я зараз залишає бажати кращого. Він часто звертається за допомогою до медиків, які працюють у виправній установі.

Нагадаємо, юристи розповіли, чого можна чекати від результатів розгляду апеляції у справі Зайцевої. За словами адвоката, формулювання обвинувачення та обвинувального вироку, коли при зіткненні на перехресті було засуджено обидва водія, викликає кілька питань.

Як повідомляв портал Знай.ua, ввечері, 21 березня, у Києві сталась страшна ДТП. Міський автобус збив трьох пішоходів на регульованому переході, коли люди переходили на зелене світло. За життя трьох постраждалих борються медики.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі позашляховик зіткнувся з маршруткою, яка в результаті перекинулась.