Телефонний дзвінок про те, що в центрі Тернополя чути різкий запах і лежить труп, надійшло на лінію 102. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, повідомляє прес-служба Тернопільської поліції.

По телефону поліцейським вказали будинок, з підвалу якого було чути різкий запах. За вказаною адресою на вул.Чорновола,5 вони знайшли труп невідомого.

За попередніми даними - чоловікові близько 50 років. У підвальному приміщенні він пролежав близько місяця.
Припускають, що загиблий - людина без постійного місця проживання, був без нижньої білизни, одягнутий у дві пари штанів та кофту, без будь-якого верхнього одягу. Слідів насильницької смерті при попередньому огляді експерт не виявив.
Оглядаючи прибудинкову територію, оперативники в під'їзді будинку побачили на стіні першого поверху ще й напис: "В підвалі труп". Хто його наніс, а також особу загиблого та причини смерті встановить слідство. Даний факт внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ.
Раніше ми писали, що в українській столиці сталася жахлива історія. Так, у Дніпровському районі за адресою Харківське шосе, 19 чоловік 36 років "застряг" на ліхтарному стовпі. Дана ситуація сталася через те, що любитель екстриму і гострих відчуттів зібрався стрибати з даху висотки з парашутом.

За інформацією журналістів, інцидент стався пізно ввечері 19 березня приблизно о 23:00. Чоловік зачепився парашутом за стовп. Щоб звільнити його, знадобилася допомога рятувальників. Після того, як чоловіка спустили на землю, він розповів, що займається парашутним спортом.

Також ми писали під Харковом в Місті Чугуїв відбулася дика історія, яка просто шокувала всю Україну. З'явилася інформація, що виявлено труп молодого солдата-контрактника ЗСУ.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію надану поліцією.

Так, за словами копів, труп зі слідами насильницької смерті знайшли в місті Чугуїв. Тіло контрактника 1992 року народження, знайшли у лісосмузі, неподалік від військової частини, в якій він проходив службу.

Нагадаємо, якась тварина постаралися: під Одесою знайшли понівечений труп, впізнати майже неможливо.

Як повідомляв Знай.uа у Москві полум'я охопило "гніздо" олігархів: рятувальники третю добу не можуть впоратися з вогнем.

Знай.uа писав, дитина згоріла заживо, поки мама була зайнята: жахлива трагедія шокувала Харківщину.