Арештовану квартиру колишнього президента України Віктора Януковича, яка розташована на Оболонській набережній в Києві, здали в оренду.

Про це повідомляють "Українські Новини" з посиланням на слова директора Національного агентства з виявлення, розшуку та управління корупційними активами Антона Янчука.

"Квартиру передали в оренду і застрахували", — повідомив Янчук.

Однак він не уточнив ціну оренди квартири та хто її орендує.

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Показати ще

Водночас Національне агентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами повідомило, що подібну інформацію управитель помешкання може і не повідомляти агентству.

Квартира розташована на Оболонській набережній у столиці Україна. Це елітне житло площею 240 квадратних метрів. Ринкова вартість квартири становить 26,9 мільйона гривень.

Квартиру у 2015 році конфіскувало Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА). У лютому 2019-го управителем житла обрали компанію "СВМ Консалтинг".

У цій квартирі, що знаходиться на Оболонські набережній, Янукович був прописаний ще до того, як став президентом країни. Відомо, що раніше у ній жила коханка президента-втікача Любов Полежай. Після втечі Януковича квартиру опломбувала прокуратура.

Нагадаємо, що Янукович-молодший живий: з'явилися докази "воскресіння" сина президента-втікача.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", спливла інформація про стосунки президента-втікача Віктора Януковича та глави держави-окупанта Володимира Путіна.

Також "Знай.uа" писав про те, що охоронець Януковича розкрив моторошні подробиці втечі "легітимного": хотіли спалити живцем.

В Оболонському суді Києва допитали Володимира Павленка, колишнього начальника охорони Віктора Януковича. За його словами, президента-втікача вирішили вбити у що б то не стало – якщо не застрелять, то спалять.