З лютого 2019 року без роботи стоїть "Донецький елетротехнічний завод". Крім того, єдиний трамвай, який повинні були на ньому виготовити, так і не був до кінця зібраний.

"Завод працював завдяки перепрофілюванню – був завантажений. Люди отримували зарплату в повному обсязі. Після зупинки проекту через відсутність фінансування, завод протягнув на старих замовленнях до лютого поточного року, але з тих пір він стоїть", – повідомив колишній міністр промисловості і торгівлі "ДНР" Олексій Грановський у Facebook.

Він запевняє, що виробництво на заводі зупинилося через відсутність фінансування. Грошей не вистачило навіть на те, щоб довести до кінця і закінчити збірку трамвая "Я – донецький". Його планували випустити на рейки ще у 2018 році.

"Заборгованість по заробітній платі на сьогоднішній день складає близько 6 мільйонів рублів (2,5 мільйона гривень)", – пояснив Грановський.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Раніше в "ДНР" оголошували про запуск у Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченка Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.

Нагадаємо, на Донбасі "державний переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали наслідки "господарювання" Пушиліна, місто в коматозі. Так званий "мер" "ощасливив" містян танучими катками.

Також Знай. ua писав, що Путін ліквідує сотні бойовиків руками ватажків "ДНР". Екс-ватажок зграї "ДНР" зрадив своїх, шокуюче зізнання потрапило на відео.