Зеленський "прорубав вікно" до Трампа

Кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку громадськості від відомих політиків і журналістів до звичайних громадян.

Зарплата

75% залишать без зарплат: кого приб'ють новими реформами в Україні

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Міністерство охорони здоров'я України залишило без фінансування три чверті наукових програм Інституту серця на 2019 рік. Це означає, що в результаті таких змін кращі вчені-кардіологи залишилися без зарплати. Про це стало відомо з інформації, оприлюдненої директором Інституту, членом-кореспондентом Академії медичних наук України професором Борисом Тодуровим.

Kyivstar скасує популярні тарифи: більше ніякого безліміту

Оператор мобільного зв'язку в Україні Kyivstar планує скасовувати безлімітні тарифи. Також компанія перегляне вартість послуг мобільного зв'язку. Про це заявив керівник Kyivstar Олександр Комаров.

"Безліміт, без урахування потреб абонента – це утопія з негативним результатом. Ми хочемо пропонувати абоненту той обсяг послуг, який він реально використовуватиме", - повідомив Комарів.

Вибори змінять курс долара, такого українці не бачили в страшних снах

Курс долара в Україні знижувався з другої половини березня, а днями тенденція розгорнулася на 180 градусів. Вартість офіційної валюти зросла з 26,4 до 26,7 грн/$. Вже наступного тижня гривня може подешевшати, опустившись нижче психологічної позначки в 27 грн/$.

Українців попередили про фатальне подорожчання газу

Імпортний газ для України подешевшав до 7 грн за кубометр, у результаті населення платить за блакитне паливо більше, ніж бізнес. І якщо уряд не внесе правки у свою постанову, вже в травні газ може знову подорожчати. Що станеться з цінами на блакитне паливо і чому подорожчання можуть скасувати.