люди похилого віку і діти - найбільш незахищені категорії населення, але в Україні вони ще більш уразливі. А старі й зовсім - "відпрацьований матеріал" для більшості чиновників. Про це повідомляє юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Фейсбук.

"Ось саме так виглядає те найзнаменитіше "Життя по Новому". - лаконічно підписав пост юрист.

В коментарях виникли справжні баталії: "Люди похилого віку-це відпрацьований матеріал. Ось так мислять "гей ви там, нагорі", "Як сказала колись одна тварюка при Череповецькому, деяка ірена Кільчицька "інваліди - це покидьки суспільства" я дивлюся що пенсіонери не виняток!!! Конч*ні тварюки!!!", "Якщо свої діти, в яких вкладене життя так мислять,що говорити про країну.", "довів країну до бідності шкода людей", "Щоб так ходили по вулицях постійно наші "великі" чиновники!!!", "Ставлення до дітей ,літніх людей і тварин - показник цивілізованості країни!!!"

Також, юрист поділився й іншим цікавим знімком з мітингу Петра Порошенка

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Фото Дня. Старенькі просять милостиню на тлі сьогоднішнього подання Петра Олексійовича." - свідчить підпис під фото.

Українці в коментарях не стримуються в емоціях: "Жити по новому!!Слава Україні!!", "Нормально живемо", "Сама смертельна форма насильства - бідність", "Це ганьба нації ,не захищена старість"

Нагадаємо, що українці знайшли альтернативу страусам Януковича: цих дикунів не міг приручити ніхто, тепер вони - домашні.

Раніше, Знай. ua повідомляв, що Путін вже готує атаку на Україну: важка техніка на кордоні.

Також, портал Знай. ua писав, що ПриватБанк продає інформацію про своїх клієнтів, що стало причиною багатьох негативних відгуків: "Повернула їх довб*ну карту з істерикою"