Численні борди з передвиборною агітацією кандидатів в українські президенти заполонили міста нашої країни, обіцяючи всі блага і поліпшення життя. Деякі заповзятливі українці вирішили скористатися цим і на хвилі загальної до них уваги придумали цікаву та, імовірно, ефективну рекламу для свого бізнесу.

У Гостомелі Київської області автомийка розмістила рекламу, яка пародіює передвиборні борди кандидатів у президенти. Фото виклав автогонщик Олексій Мочанов на своїй сторінці в Facebook.

Реклама мийки

На знімку можна розглянути два рекламні банери "Швидко мийки". На першому з них розташований слоган: "Миємо народ і його слугу", а на другому - "Мийок багато - Швидко мийка" одна". Судячи з написам і стилю оформлення, один з банерів наслідує передвиборній агітації кандидата в президенти Володимира Зеленського, а другий обігрує борди Петра Порошенка.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ще до офіційної презентації Huawei P30, компанія вирішила прорекламувати можливості камери смартфона, включаючи функцію оптичного збільшення, після чого опублікувала в інтернеті кілька рекламних фотографій. Деякі користувачі знайшли оригінали деяких з зображень в портфоліо професійних фотографів, після чого компанія спробувала виправдатися: "Ми хотіли б повторити, що насправді це всього лише рекламні плакати, і вони призначені тільки для того, щоб натякнути на унікальні нові функції, які з'являться в серії Huawei P30".

Популярні новини зараз

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка

3600 грн зайвими не будуть: пенсіонерам пропонують матеріальну підтримку

ТЦК почали перевіряти салони авто

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": діючий президент України категорично проти надання тимчасово окупованій території Донбасу автономії. За словами Петра Порошенка, українська влада продовжить розвивати децентралізацію з неухильним дотриманням норм Конституції України.

Також "Знай.uа" писав, що телеканал "1+1" анонсував новий випуск "Вечірнього кварталу", в якому Володимир Зеленський вже не буде з'являтися в політичних сценках, оскільки не дозволяє новий статус. Крім того, українцям покажуть документальний фільм, випущений на честь 15-річчя студії.