З понеділка 11 березня по п'ятницю 15 березня в Україні буде переважно "стандартна" березнева погода.

Цю інформацію повідомили в Гідрометцентрі.

Практично на всій території країни вдень буде до +6-8 вище нуля, на півдні до +10-11, а місцями на початку тижня і до +17. На заході і сході Україні очікуються опади у вигляді дощів. А вже до п'ятниці погода зіпсується і заллє всю Україну.

Так, в понеділок, 11 березня, дощові хмари затягнуть всю країну. Опадів не буде лише в декількох регіонах цетральної України і на півдні. Температура повітря буде різноманітною. Якщо на півдні країни обіцяють до +15-17, то вже в центрі до +12, а з заходу, через Волинь, Полісся та на північний схід у середньому температурний фронт буде в межах +6-8 градусів.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

У вівторок, 12 березня, дощі і навіть зливи, місцями з мокрим снігом, змістяться на південний схід і там значно похолодає до +4-7 градусів. На решті території прогнозують суху і сонячну погоду. У середньому тепло до +7-8 вище нуля.

У середу, 13 березня, на заході знову будуть дощі - переважно на Волині та Буковині. На решті території країни опадів не очікується. Температурний режим буде на рівні попереднього дня, хіба тільки на півдні потеплішає порівняно з вівторком.

У четвер, 14 березня, погода буде схожою з попереднім днем. Дощові хмари "зачепившись", залишаться на заході країни. На решті території прогнозують суху і сонячну погоду з температурою до +5-8 градусів.

А от у п'ятницю, 15 березня, погода зіпсується. Всю Україну без винятку накриє дощовий фронт. На півдні і сході країни – більш рясні дощі, на решті території – невеликий дощ. Але температурний режим не зміниться і по всій країні в середньому буде до +5-8 тепла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.

Також Знай.uа писав про те, що столиця України здригнулася від нападу нещадної стихії - потужний ураган 10 березня терзав Київ з подвоєною силою.