У Маріуполі Донецької області 13-14 березня пройдуть превентивні заходи протидії терористичної і диверсійної загрозу.

Командування Об'єднаних сил закликало маріупольців не залишити домівки без потреби, дотримуватися особисту безпеку, а також обережно поводитися з підозрілими, вибухонебезпечними предметами.

Вчення

Про це передає прес-служба штабу в Facebook.

У разі необхідності пересування в інші райони міста просять мати при собі документи, які посвідчують особу (паспорт, водійське посвідчення, довідку про навчання та інше).

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

У штабі відзначають, що ситуація з антитерористичної загрозою знаходиться під контролем, і закликає жителів не поширювати паніку, а також дотримуватися дотримуватися вимог особистої безпеки

"до Уваги мешканців р. Маріуполя! СБУ інформує про проведення 13-14 березня комплексу заходів

#ООС #операція_ОС_СБУ

У зв'язку з проведенням 13-14 березня 2019 року превентивних заходів протидії терористичним і диверсійними загрозам в місті Маріуполь Донецької області Командування об'єднаних сил закликає жителів міста не залишати без необхідності свої будинки, дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами тощо. У разі потреби пересування в інші райони міста, з метою уникнення непорозумінь, просимо обов'язково’обов'язково мати при собі документи, що посвідчують особу (паспорт, посвідчення водія, довідка про навчання та інше).

Всі дії відбуваються в рамках чинного законодавства і санкціоновані Командувачем об’єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем. У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків, негайно повідомляйте на адресу чергових служб:

- 2 управління ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях, ном. тел.: 0629-52-53-94;
- ГУ НПУ в Донецькій області, ном. тел.: 102, 0629-51-98-01.

Просимо не панікувати і дотримуватися вимог особистої безпеки.

Нагадуємо, що згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92, прийнято рішення про встановлення рівня терористичної загрози "ЧЕРВОНИЙ" у Донецькій та Луганській областях, АР Крим.

Вказана постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитися з заходами, що вживаються суб'єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз.

Нагадаємо, Україні допоможуть впоратися з Путіним у Чорному морі: у Трампа розповіли, як

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Путіна спробували приховати загибель великої шишки: правду розсекретили ЗМІ

Також Знай.ua" писав про те, що Порошенко підписав закон: Україна відкриє двері перед іноземній армією