Тиждень тільки починається, і було б непогано знати, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки відома віщунка і провидиця Лана Яр спеціально для Знай.ua поділилася ексклюзивним прогнозом на найближчі сім днів.

Лана Яр пророкує дуже вдалий тиждень

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні ви зберете в кулак всю свою рішучість і почнете робити впевнені кроки для поліпшення життя. Удача буде на вашому боці, навіть якщо дії будуть здаватися не зовсім спланованими, все буде виходити! Питання здоров'я вас не будуть відволікати від справ. Реза Богині - матері Лади говорить про прекрасну пору для зачаття дитини. Поспішайте. Що стосується відносин, очікується конфліктна ситуація, загострення пристрастей, емоційну напругу. Намагайтеся проявляти помірність в почуттях. У справі очікуйте повну гармонію, стабільність. Сміливо стійте райдужні плани, ваш труд захищений від нападок недоброзичливців! Порада: не потрібно ні з ким радитися і ділитися своїми думками. Здійснюйте вибір самостійно!

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні в вас прокинеться бажання самовіддано працювати. Ви будете прикладати зусилля для досягнення успіху, щоб побачити користь від своєї справи, кінцевий результат. Саме зараз як ніколи прекрасна пора для самостійного творення своєї долі. Що стосується здоров'я - будьте обережні, емоційне, сексуальне перенапруження може його похитнути. Постарайтеся стримувати свій запал. Відносини будуть тісно пов'язані з питаннями будинку, чи не занадто ви віддалилися від рідних? Ділова сфера наповниться вогнем бажання руху вперед. Якщо щось не виходить, буде залишено, спалено і увагу буде необхідно перевести на нові, більш перспективні справи. Однак не захоплюйтеся великою кількістю справ відразу, є небезпека їх так і не закінчити. Порада: проявіть максимальну привітність до оточуючих. Посміхайтеся!

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ви максимально активізуєте свою соціальну діяльність. З'явиться бажання почати нову справу, або ж оновити старе. І саме дії цього тижня можуть привести вас до успіху. Що стосується здоров'я, воно буде міцніти з кожним днем. Тілесне здоров'я і сила сприятимуть сумлінному виконанню трудових завдань. У любовних справах готуйтеся віддати те, що вам дуже потрібно іншим. Ваш благородний вчинок зробить їх щасливими. Ділові питання приведуть вас до вибору, до життєвого перехрестя. Пора визначатися з метою і йти до неї. Порада: дайте собі час на роздуми, зовсім скоро вас чекає черговий підйом у всіх сферах життя.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Цей тиждень розкриє вас всю красу земного життя, і ви будете не проти. Ваше серце відкриється для всіх земних радощів, любові до матеріального благополуччя і його підтвердження через придбання чогось ексклюзивного. Все, що ви вирощували довгий час, раптом, дасть свої плоди. Чому б не насолодитися цим? Що стосується здоров'я: всі труднощі в даному життєвому аспекті, нарешті, будуть подолані, однак приділіть увагу питанню повернення в стрій і повного відновлення. А ось про любов на цьому тижні ви думати особливо не будете, приділяючи час соціальним перемогам та звершенням. І це вірно, дії цього тижня цілком ймовірно принесуть успіх в майбутньому. Ділові питання наповняться життям, очікуйте вдалі угоди, прибуток! Порада: залучайте прихильників у свою справу, в команді можна добитися великих успіхів!

Нагадаємо, раніше ведунья розповіла, що чекає Україну після виборів.

Також Знай.ua повідомляв, як дізнатися ім'я свого "єдиного" і як вийти заміж і захистити дитину від пристріту