На тимчасово окупованій території Донбасу поки не зафіксовано порушень режиму тиші. Така інформація з'явилася станом на сьогодні, 10 березня, на 12:00.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута під час брифінгу для журналістів.

"Від початку цієї доби, станом на 12 годину обстрілів позицій наших військ не зафіксовано. Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню", - заявив він.

Максим Праута також додав, що сьогодні в зоні Операції об'єднаних сил не було втрат серед українських військових. Окрім того речник Міноборони підтвердив інформацію про обстріли з боку бойовиків, які сталися у суботу, 9 березня. Праута зазначив, що бойовики використали для трьох обстрілів міномети, протитанковий ракетний комплекс, гранатомети та стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зокрема, йдеться про те, що у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог обстріляв наші позиції з мінометів калібру 120 мм в районі населеного пункту Лебединське. В результаті обстрілу українська армія не зазнала втрат.

Окрім того, варто зазначити, що в "бригаді-200" бойовиків з'явилось поповнення з-поміж путінських найманців. Про це повідомив у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

За його словами, бойовик з Первомайська Андрій Грищенко з позивним "ЗАС" був ліквідований 7 березня.

Нагадаємо, що українські захисники героїчно відбили потужний артобстріл окупантів: миру тобі, Донбас.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", що мережа вражена історією 22-річної українки, яка служить військовим медиком на Донбасі та за час конфлікту врятувала життя багатьох людей.

Також "Знай.ua" писав про те, генерал-майор Віктор Муженко, начальник Генерального штабу, затвердив нову символіку для ЗСУ напередодні дня народження легендарного поета Тараса Шевченка.