На неділю, 10 березня, Державна служба з надзвичайних ситуацій оголосила штормове попередження. Про це повідомляє ДСНС з посиланням на Укргідрометцентр.

"Попередження про стихійні метеорологічних явища по Україні. 10 березня в західних областях протягом доби пориви вітру 25-28 м/с, на решті території вдень 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 9 березня, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода. Температура повітря становитиме від нуля до п'яти градусів морозу вночі, вдень – 6-11 градусів тепла. При цьому місцями можливий невеликий сніг. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду.

10 березня, у неділю, за прогнозами синоптиків, буде хмарно, з проясненнями. Температура повітря вночі – від нуля до п'яти градусів морозу, вдень – 8-13 градусів тепла. Місцями можливий невеликий дощ. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Крім того, остаточне потепління прийде в Україну в кінці березня, до цього ж протягом першого місяця весни будуть спостерігатися температурні гойдалки.

Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань, передає "Апостроф". Початок весни, за його словами, не порадує теплом.

"Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля", – розповів він.

Нагадаємо, синоптики порадили не ховати теплі речі. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, уточнивши, яку погоду українцям чекати найближчим часом.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповів, коли в Україну повернуться морози. Такі погодні "качелі" продовжаться до приходу метеорологічної весни.

Знай. ua писав, що українці відчують на собі, що таке справжня весна, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода.