Київський районний суд Харкова засудив убивць професора Харківського фізико-технічного інституту та його сина до довічного позбавлення волі, а їх спільницю - до 10 років в'язниці, про що повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

Начальник відділу прокуратури області Нвер Антонян резюмував: "Вироком суду двоє чоловіків визнано винними у низці тяжких злочинів, у тому числі - в умисному вбивстві (п. 6, 9, 12, 13 ч. 2 ст. 115 КК України). Чоловіків засудили до довічного позбавлення волі. Крім того, їх спільниці за розбій і замах на крадіжку суд призначив покарання у вигляді 10 років ув'язнення. Всім - з конфіскацією майна".

В'язниця

Варто нагадати, що трагедія сталася 3 жовтня 2016 року, коли двоє засуджених позбавили життя 58-річного співробітника Харківського фізико-технічного інституту, а також його 35-річного сина. Оскільки зловмисники злякалися того, що їх можуть впізнати, вони вирішили задушити власників квартири.

В результаті вбивці забрали з собою телефон, ноутбук, а також гроші, а в квартиру вони потрапили завдяки своїй помічниці. Остання добре знала загиблих, і вони без проблем пустили її в своє житло. Крім цього, 26-річного підсудного визнали винним у скоєнні грабежу у вересні 2016 року.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

В'язниця

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно у Вінниці сталося жахливе ДТП і в даний час активісти занепокоєні тим, що справу намагаються спустити на гальмах. Як це часто буває, явне алкогольне сп'яніння, про яке стверджують очевидці, куди випарувалося, а потерпіла нібито сама кинулася під колеса авто.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ігор Коломойський заявив, що готовий повернути гроші Приватбанку, якщо буде доведено факт їх виведення: "Доведіть, що ми їх забрали – і ми їх повернемо".

Також "Знай.uа" писав, що машина активіста, який був присутній на зустрічі з Порошенком, згоріла через кілька годин після неї. Цьому передував скандал з охороною президента і фотографування номерних знаків одним з них.