У центрі Дніпра в середу сталася стрілянина. Співробітники спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників.

У Дніпрі в середу, 6 березня, на перетині Троїцької і Староказацької сталася стрілянина. Співробітники спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників, повідомляє Інформатор. Один із затриманих - кримінальний авторитет на прізвисько Арієць.

Зазначено, що спочатку через інцидент на Староказацькій в обидва напрямки утворилася пробка, пізніше вулицю зовсім перекрили, а пішохідну частину обгородили стрічкою.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Рахунки за світло стануть меншими: хто зі споживачів зможе віддавати скромніші суми

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Офіційної інформації по події поки немає.

Раніше повідомлялося, що в Києві сталася погоня, гідна сюжету бойовика. У ніч на понеділок, 25 лютого, на вимогу копів не зупинився позашляховик KIA, за кермом якого була п'яна авотледи. Справедливості заради, варто відзначити, що поліція відкрила стрілянину далеко не відразу - спочатку даму намагалися зупинити голосовими і звуковими попередженнями, а коли це не спрацювало, поліція застосувала зброю.

Також ми писали, що у ніч на 17 лютого стався інцидент із стріляниною в місті Дніпро. Агресивний чоловік вистрілив з вікна другого поверху в таксиста, після чого захопив заручницю і погрожував "перестріляти всіх", хто наблизиться до нього.

Потерпілого таксиста відразу доставили в обласну лікарню імені Мечникова.

На місце події одразу прибуло п'ять екіпажів патрульної поліції разом зі слідчо-оперативною групою бійців поліцейського спецназу. Підозрюваний розмовляв з поліцією через вікно. Після прибуття силовиків стрілок голосно матюкався, говорив, що йому "не шкода відсидіти 15-20 років, але всіх перестріляти". Також чоловік викликав дівчата легкої поведінки і заявляв, що не збирається її випускати.

Нагадаємо, у Дніпрі двоє неадекватний розстрілювали перехожих з балкона: є жертви

"Знай.uа" повідомляв, все залите кров'ю: у популярному київському кафе влаштували страшенну стрілянину, столиця на вухах

Як писав "Знай.uа", ярмарок перетворився на криваве побоїще: невідомий відкрив вогонь по перехожих.