Вона тривалий час працювала проректором Луганського інституту культури і мистецтв. Про це в соціальних мережах повідомив відомий журналіст Денис Казанський.

Ірину Зайцеву знають через її антиукраїнські настрої. Вона працювала депутаткою від "Партії Регіонів" у Луганській обласній раді ще в часи Януковича.

"Дивовижний феномен. Знову бачимо прихильника "руського світу", якому не подобається російський світ. Просто якась епідемія. Зайцева і десятки інших депутатів, активістів, журналістів, які так довго боролися за "українська Донбас" і "ЛНР", забрали ноги з цього самого Донбасу як тільки туди по-справжньому прийшов "російський світ". Невже не живеться в "звільнених від фашистів" Донецьку і Луганську? Все звалили — хто до Москви, хто в Білорусь. Як же так?" - написав на своїй сторінці Казанський.

Зайцева зайняла посаду глави кафедри іноземних мов навіть не в столичному Мінську, а в провінційному Вітебську. Колишній депутат, крім усього іншого, відома низкою своїх скандальних ініціатив. Зокрема, деякі з них вона втілила в життя під час викладацької діяльності в Луганську.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Ірина Зайцева

Колишня проректор з "ЛНР" стала автором пропозиції перекладу дисциплін "Історія України" і "Історія української культури" на російську мову. Зайцева називала себе захисницею не лише "руського світу", але й російської мови.

Нагадаємо, український "Бог війни" про катів Путіна: присягалися знайти і винищити всю родину.