Всеволод служить у складі 72-ої окремої механізованої бригади, імені Чорних Запорожців, повідомляє благодійний фонд "Повернися живим". Зі складом він пройшов пекло Авдіївки в 2017-му, а так само брав позицію "Алмаз" разом зі старшим сином.

"Буде 48 років в цьому році",- каже киянин Всеволод, батько п'ятьох дітей, якого дуже довго не хотіли брати в армію. Фразу "ви не підходите для мобілізації" чоловік чув неодноразово, але він все-таки домігся свого і підписав контракт зі Збройними силами України.

До війни працював "на псіхах", у психіатричній службі Києва.

"Був связістом",- каже Всеволод, а на здивований погляд запитувача відповідає : "Зв'язував руки ззаду. Санітаром був".

Незважаючи на перепетії війни, боєць не втратив почуття гумору, кожною другою фразою викликаючи сміх присутніх.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Але про свого сина розповідає вже без гумору: ""Син на далеких позиціях. Слухається мене, а я його. Він багато пройшов, у нього школа капітальна".

Незабаром за контрактом піде служити в підрозділ батька і його середній син, чим Всеволод задоволений: "Краще війну на війні зустріти, а не вдома. Тому що всьому навчили, все вже знаєш, що робити. Щоб все вже вміти, а то, не дай Бог, ворог прийде до нас додому, а ми не готові, нічого не вміємо".

Однак, Всеволод не хоче, щоб син продовжував контракт, адже вважає, що йому треба вчитися.

"Не хочу щоб сини пройшли те, що я пройшов при Радянському союзі, ці приниження. Щоб як був людиною, так і прийшов сюди, а не простим солдатом." Чоловік зізнався, що пішов раніше своїх дітей на Донбас, щоб "протоптати їм дорогу"

Авдіївка, промзона

Нагадаємо, що Путін у своєму репертуарі вибісив американського генерала на рахунок Криму: НАТО змусить Росію дивитися по сторонах.

Також, Знай.uа повідомляв про те, що виплили нові факти про Іловайський котел, який ожив болючими спогадами героїв: війна, якої не було.

Раніше, портал Знай.а uповідомляв, що журналіст перерахував всі "перемоги" Порошенко: Іловайськ, Дебальцеве, Укроборонпром.