Про це повідомляє "atn.ua".

Суддя, Денис Цвірюк: "Окрім синця у ділянці правого-лівого плечового суглобу - садна на слизовій оболонці лівої щоки та крововиливи на слизовій оболонці верхньої та нижньої губи, які утворилися у рядків за три доби до проведення первинного огляду 16 березня 2018 року. Тобто, можливо, що у рядків вказаний у постанові".

Суддя Дзержинсокго суду Денис Цвірюк зачитав частину висновку судмедекспертизи неповнолітньої дівчинки з гострою формою ДЦП – Валерії Санд. За версією прокуратури, Валерії колишня няня Світлана Савченко завдала більше п'ятдесяти ударів по різним частинам тіла долонею, а іноді і більш важкими предметами.

Спочатку прокуратура кваліфікувала дії Світлани як нанесення легких тілесних ушкоджень, в суд справу передали на зовсім іншій, набагато важчій, статті. Тепер дії няні розцінюють як тортури. Їй загрожує позбавлення волі строком до п'яти років.

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Але захисник Світлани, кожне з доказів проти няні вважає незаконним або неприпустимим.

А ось представник потерпілої Иммилейла Адбуллаева-Мартиросян, стверджує, що за весь час розгляду справи вона навіть не намагалася зв'язатися з родиною Санд, щоб попросити пробачення. Тому мати дівчинки Лариса Санд хоче максимального і законного покарання для горе-няні.

Адвокат Світлани, Сергій Строгов, стверджує, що деякі докази складені без дотримання певних норм. Він говорить:

"Савченко не викликалась до органу пробації. Не була проведена з нею бесіда, ніякої інформації про неї не збиралося, окрім того, що представник органу ознайомився з матеріалами справи, шляхом їх фотографування. Тому я прошу визнати цей доказ недопустимим".

Крім основних доказів на судячи була переглянута частина файлів з видеорегістраторів, яка мама дівчинки –Лариса, встановила у своїй квартирі.

Предстаивтель потерпілої каже, що захисник Савченко заперечує зафіксовані камерою удари.

Нагадаємо, що Голова боліла: няня, избившая дитини з ДЦП, розлютила українців цинічністю.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Неадекват жорстоко побив дитину з інвалідністю.

Побила і виставила роздягненого на мороз: нелюдська жорстокість шокувала українців, копи розшукують недомать.