Коли стає важко дихати, у вас відкривається друге дихання. Ви щось обдумуєте, аналізуєте і приходите до якогось висновку. Сьогоднішня історія про жінку з Закарпаття та її сім'ю.

Батько Оксани після розпаду СРСР займався рекетом. Коли його справи налагодилися, він відкрив в Мукачеві перший магазин. Коли в родині почали з'являтися гроші, батько дівчини припинив займатися криміналом. Він дуже хотів, щоб Бог відпустив йому гріхи, тому почав ходити в храм. Також він давав гроші на ремонт храмів тощо. Загалом все, що треба було.

До дочки і дружини чоловік ставився деспотично. Відомо, що ні в Оксани, ні у її мами не було права голосу в сім'ї. Коли Оксана закінчила інститут і отримала спеціальність економіста, то розраховувала, що повернеться додому і буде працювати в якомусь престижному банку. Але не доля. Батько заявив, що видає її заміж.

Оксана не любила "нареченого", якого підібрав їй батько. У неї давно були почуття до простого хлопця з сусіднього села. Але батько нічого не хотів про нього чути. Тому твердо вирішив віддати дочку заміж за сина священика.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Відомо, що батьки вже давно дружили і ходили один до одного в гості. Відповідно, діти теж один одного знали. Але Оксані не подобався хуліган Діма. Вона була тонкої душевної натури, а Діма був розбійником.

Батько був настільки наполегливим і деспотичним, що Оксана побоялася відмовити йому і втекти зі своїм коханим. Тому їй довелося відпустити свою любов, щоб вийти заміж за Дмитра.

На весіллі було більше трьохсот гостей. Багато хто помічав, що наречена не бажала цього весілля, але сказати про це не наважувалися. Потім батьки купили дітям будинок в Мукачеві. Батько, звичайно, хотів, щоб донька жила з ним, але Дмитро був категорично проти. Тому вони і переїхали.

Нагадаємо, на Закарпатті активісти напали на парафіянок.

Як раніше повідомляв Знай.uа, торнадо на Закарпатті закінчилося страшними наслідками.

Знай.uа писав, на Закарпатті прийомні батьки знущаються над дітьми.