Зацепери доставляють багато неприємностей кондукторам трамваїв, машиністам поїздів, а також нерідко стають жертвами небезпечного захоплення. У мережі писалося про численні випадки смерті шукачів гострих відчуттів, яких било струмом або вони падали з висоти і на великій швидкості. Однак на практиці ясно видно, що бажаючих полоскотати собі нерви менше від цього не стає і в мережі мало не щодня публікуються нові знімки недоумкуватих екстремалів.

Трамвай

Звичайно, водіям громадського транспорту не хочеться стати свідком травмування або смерті чергового каскадера, тому вони нерідко вирішують питання власними силами. Про черговий випадок стало відомо з повідомлення на сторінці в соціальній мережі. На ньому видно, як у Харкові кондуктор трамвая прогнала зацепера, який хотів їхати на зовнішньому елементі конструкції трамвая.

Відео інциденту опубліковано в Facebook і користувачі зі сміхом спостерігали, як жінка стусаном ззаду прогнала з вагона молоду людину. У коментарі до веселої публікації написано: "Коли захотів проїхатись зайцем, а твій кондуктор - єдиний злий харків'янин".

Трамвай

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мережа шокована свіжими знімками Кримського моста, який, за словами місцевих жителів, все сильніше просідає з кожним днем. Автор фотографій прокоментувала їх так: "Влуч у хвіртку. Тільки гондоли і гондольєри скоро будуть протискуватися сюди. Висота, просідання, замулювання...". Також на них явно видно, що безліч залізних елементів іржаві.

Як повідомляв портал "Знай.uа": агітатори передвиборного штабу чинного президента отримують спеціальні брошури, у яких надана детальна інформація про те, як вигідніше розповісти про Петра Порошенка, як відповісти на незручні запитання, а також як переконати виборців. Стало відомо, що таких агітаторів на даний момент близько 60 тисяч, а всього планується набрати 100 тисяч осіб. У штабі також похвалилися тим, що всіх агітаторів можуть відслідковувати в режимі реального часу.

Також "Знай.uа" писав, що за останній рік кількість українців скоротилося на 233,2 тисячі осіб і на даний момент їх 42 мільйони 153 тисячі. У Держстаті заявили, що перевищення кількості померлих над кількістю живонароджених залишається істотним: 100 проти 57.