Причина тимчасових незручностей - аварійно-відновлювальні роботи на водоводі Д-400.

Роботи будуть рповодться на вулиці Мандриківській районі будинку №80. Воду відключать з 10:00 до 20:00. Про це повідомляє прес-служба КП "Дніпроводоканал".

Водопостачання припинитися за адресами: вулиця Набережна Перемоги, 42б,44а.

На час проведення робіт мешканцям вказаних будинків рекомендують запастися питною водою. Керівництво КП «Дніпроводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності і дякує за розуміння. Якщо ви зіткнулися з проблемою раптового відключення води, спершу зателефонуйте диспетчеру: 745-55-65.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Показати ще

Нагадаємо, що У Києві відключать воду: названі дати і адреси В "Київводоканалі" радять жителям заздалегідь запастися водою. 10 липня з 9 і до 17 години відключать бульвар Верховної Ради, 17. У цей же день з 9:30 до 22:00 відключення буде здійснено на вул. Кирилівській, 123.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Завтра по всьому Дніпру відключать воду: повний список адрес У середу жителі кількох вулиць у Дніпрі залишаться без води. 27 лютого мешканці кількох вулиць у Дніпрі залишаться без води. Причина тимчасового відключення – заплановані аварійно - відновлювальні роботи на водопровідній мережі. Води не буде з 10:00 до 19:00. Про це повідомили в прес-службі КП "Дніпроводоканал".

Варто нагадати, що Кому в Києві відключать воду: перелік адрес В столиці на деяких вулицях відключать водопостачання. У багатьох будинках гарячої води немає з-за планових гідравлічних випробувань, в інших же відключення довелося провести через пошкодження трубопроводу, тепломереж та припинення подачі газу.У Печерській районній адміністрації заявили, що дізнатися докладну інформацію про водопостачання у конкретному будинку можна за телефонами: тисяча п'ятсот п'ятдесят одна.

"Знай.иа" повідомляв, що Частина Львова залишиться без води і світла: ні помитися, ні одягнутися На деяких вулицях Львова відключать світло.

Львів залишиться без світла. "Львівобленерго" проводить плановий ремонт електричних мереж. Сьогодні, 22 лютого, жителям деяких вулиць Львова варто запастися свічками.