Двох дітей вдалося знайти патрульним поліцейським. Про це повідомляють Нацполіція і патрульна поліція в Одеській області.

Двоє хлопчиків 9 і 6 років втекли з санаторію "Малятко" близько 12 години дня. Через кілька годин їх вже знайшли правоохоронці.У прес-службі патрульної поліції в Одеській області розповіли, що 9 і 6-річні хлопчики перелізли через паркан і втекли в невідомому напрямку. Жінка, надала прикмети дітей. На вулиці Бернардації патрульні поліцейські помітили дітей,які потрапляли під прикмети. Хлопці розповіли, що вони перелізли через паркан і хотіли прогулятися, але повернули не туди й заблукали.

Крім цього, 4 березня самовільно залишили дитячу установу 13-річний Ільчук Владислав, 11-річний Сергій Беженар і 10-річний Ковальов Григорій.

Прикмети Ільчука Владислава: зріст 156 см, очі сірі, волосся русяве, худорлявої статури. Був одягнений у білі кросівки, светр чорного кольору з зображенням лева.

Прикмети Сергія Беженара: зріст 140 см, волосся, очі карі, худорлявої статури. Був одягнений у спортивний костюм чорного кольору, кросівки різнокольорові.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Прикмети Ковальова Григорія: зріст 140 см, волосся русяве, очі карі, худорлявої статури. Був одягнений у чорну кофту з синіми смугами, черевики чорного кольору.

Поліція просить усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження зазначених дітей, просимо повідомити за телефонами: "102", (048) 766-89-98, 766-90-34 (чергова частина Київського ВП).

Нагадаємо, що Шукають всією країною: в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною Є інформація, що дитина був одягнений у куртку гірчичного кольору. Одессу шокувала чергова зникнення жінки. І справа в тому, що дівчина зникла не сама, а з маленькою дитиною. Так, одесити шукають дівчину з півторарічною дитиною, які безслідно зникли.

Нещодавно "Знай.иа" повідомляв, що Зник і не виходить на зв'язок: у Києві розшукується 14-річний підліток, фото Опубліковані прикмети. В поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

"Знай.иа" писав, що Батьки зниклих школярок благають українців про допомогу: фото Київ! Пропали діти! Репост!