У місті Олевська Житомирської області мер Олег Омельчук відвідав цікаву акцію проти себе самого.

Зокрема, він потримав плакат під стінами міської ради під час антикорупційного рейду команди ГО "Стоп корупції".

Варто відзначити, що проти мера Олевська і його "команди" заведено ряд кримінальних справ за дерибан землі, розпил бюджетних коштів і розкрадання надр.

Сам Омельчук зізнався, що фігурує у цих виробництвах і на роботі конфлікт інтересів, оскільки його дружина є бенефіціаром у двох підприємствах, з якими мер підписував угоди.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Нагадаємо, що в п'ятницю, 1 березня, столичні протестувальники прорвалися в будівлю адміністрації з вимогою поговорити з мером Києва Віталієм Кличком. Про це пише активіст Сергій Мельниченко на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі. Кілька сотень киян захопили колонний зал КМДА! Нам хочуть задурити голову заступниками. Ми вимагаємо тільки Кличка", - розповів він.

Віталій Кличко

Кияни, які вийшли на акцію протесту, вимагають притягнути до відповідальності чиновників, які сприяють появі в столиці незаконних забудов. За словами протестуючих проти незаконної забудови постійно порушують кримінальні справи, але фігурантів це не зупиняє, і вони продовжують працювати в Департаменті.

Раніше повідомлялося, що в Київській міській державній адміністрації анонсували будівництво гігантського торгового центру, який буде розташовано в районі Південного вокзалу.

Про це йдеться на офіційному сайті КМДА.

У повідомленні сказано, що біля Південного вокзалу в Києві побудують новий торговий центр. Відкриття об'єкта за адресою вулиця Георгія Кірпи, 2Б, заплановано у другому кварталі 2019 року.

Ексклюзивним брокером проекту торгового центру виступає Colliers International. Площа запланованого об'єкта - понад 2000 квадратних метрів. Місце розташування ТЦ досить вигідно, адже щоденний пішохідний трафік у районі Південного вокзалу становить понад 100 000 чоловік в день.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Київську мерію оточила Нацгвардія, очікують прориву, заходи безпеки підвищені до межі.

Також Знай.uа писав, що названо найгірший район Києва.