Невгамовні українці знайшли ще один хитрий спосіб вигідно ввозити в країну машини з-за кордону. Імовірно, до проблеми "евроблях" у нашій країні зовсім скоро може додатися ще і проблема "азіаблях" - нещодавно в Україні помітили автомобіль з кувейтськими номерами.

Дорогий Infiniti з номерним знаком Кувейту їздить по вулицях Дніпра, про що стало відомо з соціальних мереж. До цього в нашу країну більшість іномарок потрапляло з Європи, внаслідок чого у багатьох тепер виникла проблема з їх реєстрацією, при цьому влада до цього часу нічого не може вирішити з цього приводу.

Машини на єврономерах

Допускається, що Infiniti з номерним знаком Кувейту в Україні є лише початком, а за нею почнеться масове ввезення автомобілів з екзотичних країн.

Одним з варіантів називають ввезення розкішних авто з арабських країн, що викличе нову проблему - "азіаблях".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Варто нагадати, що відкриття поліцейським доступу до митних баз, за якими можна відстежувати "евробляхи", які в'їхали в країну, на українських дорогах почали з'являтися спеціалізовані "антибляхівські" пости. Як заявив лідер організації "АвтоЄвроСила" Олександр Чернявський, вони розташовані на трасі Київ-Чернігів і в одеському напрямку. На них зупиняють автомобілі на єврономерах, які погрожують забрати на штрафмайданчики.

Машини на єврономерах

Чернявський розповів: "Поліція зупиняє на таких постах водіїв, пробиває по базі і наказує конфіскувати автомобіль. Це суперечить закону, згідно з яким таку перевірку можна проводити тільки безпосередньо в зонах митного контролю, на кордоні".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям повідомили про те, що перехід на літній час в цьому році відбудеться в останню неділю цього місяця, а саме з 30 на 31 березня.

Як повідомляв портал "Знай.uа": щорічно 3 березня у всіх країнах відзначається Всесвітній день письменника – професійне свято літераторів. Повна назва цього свята - Всесвітній день миру для письменника.

Також "Знай.uа" писав, що для росіян святом стало навіть те, що Кримський міст витримав 900 штормових годин, що викликало сміх і жваве обговорення в мережі.