Вранці в п'ятницю, 1 березня, Запоріжжя вразив страшний випадок, який стався в одному з міських автобусів. Згідно з наданою інформацією, інцидент стався неподалік від житлового масиву в Шевченківському районі. Як розповідають очевидці трагедії, чоловік їхав в автобусі, але в один момент йому несподівано стало погано, після чого на місце викликали "швидку допомогу". Незважаючи на те, що медики прибули протягом декількох хвилин, їм нічого не залишалося, окрім як констатувати смерть молодої людини.

Що стосується померлого, то чоловік 1989 року народження мешкав у Запоріжжі. Згідно з даними правоохоронців, на його тілі ніяких ознак насильницької смерті не виявлено, її причину буде встановлювати розтин. На місці трагічної події працювали експерт-криміналіст та слідчо-оперативна група Шевченківського ВП.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ванга давала багато передбачень, більшість з яких збулися і не стали винятком і прогнози щодо України. Провісниця давно заявила про те, що новий президент, якого оберуть в 2019 році, змінить нашу країну і не буде схожим на своїх попередників. Багато українців припустили, що мова йде про Зеленского, оскільки він повністю відповідає всім словами Ванги.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Українська компанія "Нафтогаз" виграла арбітраж у Гаазі про визнання РФ винною у втрати компанією активів за анексію Криму. Імовірно, країна-агресор повинна буде виплатити суму компенсації в п'ять мільярдів доларів, але остаточне рішення стане відомо після наступного слухання, яке відбудеться в поточному році.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що в столиці з'явилася мода на незвичайне оформлення дворів дитячими м'якими іграшками. Все почалося зі Святошинського району, де креатив місцевих жителів перейшов усі межі – дивні інсталяції з поламаними ляльками і плюшевими зайцями без очей виглядають настільки зловісно, що місцеві мешканці бояться виходити на вулицю вночі.