Групу російських військових викрали і стратили на території Сирії. Відомо, що російський загін патрулював неподалік від населеного пункту Аль-Маядін - загинуло близько 10 громадян Росії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соціальній мережі Facebook офіцера української армії Анатолія Штефана, який посилається на власні джерела. Штефан також вказав на те, що Міністерство оборони Росії і російські журналісти замовчують те, що трапилося.

Штефан заявив, що втрати росіян склали близько 10 осіб - згідно з його даними окрім групи російських військових було викрадено та вбито генерала сирійської армії.

"У Сирії викрали і "к@znили" групу російських військових, які патрулювали околиці міста Аль-Маядін та генерала сирійської армії. У групі, в якій було до 10 людей в живих не залишилося нікого", — пише він.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

При цьому офіційні російські ЗМІ дійсно мовчать про подію, не публікую абсолютно ніякої інформації з приводу можливої події.

Варто нагадати, що бійця Збройних Сил України Ігоря Мирончука взяли в полон найманці Путіна в "ДНР". У Мережі з'явилося інтерв'ю з полоненим. На відео видно, як Мирончука ведуть під конвоєм з окупованого міста, задаючи провокаційні питання. Мирончук – боєць 128-ї бригади ЗСУ. Солдат зупиняється біля могили дітей і хреститься.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головним слідчим управлінням Слідчого комітету Російської Федерації порушено кримінальну справу стосовно українських правоохоронців. Про це повідомляють російські ЗМІ. Зокрема, відомо, що російські силовики відкрили кримінальне провадження проти старшого слідчого Служби безпеки України в Одеській області Олександра Губського та заступника військового прокурора Південного регіону України Романа Мрочко.

Нагадаємо, путінські головорізи взяли в полон українського воїна: деталі.

Як повідомляв Знай.uа П'ятов написав зворушливий лист українським полоненим морякам: вас не зламати.

Знай.uа писав, російський депутат розкрив правду про захоплення в Керченській протоці: Путін потрапив в полон.