Львівські хірурги творять дива. Вони проводять такі операції, які навіть складно уявити.

Відомо, що хірурги зі Львова врятували ногу хлопця від ампутації. Яким способом вони це зробили - ви навіть уявити не можете.

Повідомляється, що лікарі сформували пацієнту нову ногу. У хлопця діагностували злоякісну пухлину частини стегна. Лікарі видалили її, потім проварили в спеціальному розчині і за допомогою здорової кістки закріпили і повернули на місце. Дива? Такі операції можуть врятувати людину від ампутації. Але, для того, щоб провести дане хірургічне втручання і поетапно все зробити, медичним працівникам потрібно не менше дванадцяти годин.

Операцію проводили троє хірургів і вони ж повідомляють, що злоякісна пухлина практично знищила частину стегна пацієнта. Зі слів хірургів, при термічній обробці знищуються ракові клітини.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Львівський хірург, який проводив складну операцію, поділився, що про таку методику чув тільки від іспанських колег і вирішив повторити це в Україні.

З часом кістка у пацієнта зростеться і повернеться рухливість. Тобто, це означає, що хлопець зможе ходити.

Відомо також про подібний випадок. У маленького хлопчика виявили злоякісну пухлину. На жаль, хімічна терапія не допомогла дитині і він міг втратити ноги. Тим не менш завдяки цьому методу лікування, хлопчикові не ампутували ногу і він може ходити.

На даний момент у Львові провели вже чотири аналогічних операцій.

Нагадаємо, маленькому хлопчику з Казахстану зробили унікальну операцію. Його обличчя нагадувало обличчя старої людини, воно було обвислим і зі зморшками. Ця хвороба ніяк не лікується. Єдиний спосіб - це пластична операція, але гарантій ніяких немає.

Як раніше повідомляв Знай.uа, львівські хірурги створили новий стравохід маленькому пацієнтові. Відомо, що середина стравоходу у дитини була відсутня.

Знай.uа писав, в Стамбулі хірурги провели унікальну операцію. Вони "закріпили" печінками турецьку і українську сім'ї.