Тернополянин розповів про те, що його корова збирала гриби. Цікаво як? Тоді читайте.

Ярослав Цісарчук - колишній лісник, і про гриби він знає абсолютно все. Чоловік розповів, що найсмачніший гриб - це боровик. Але, найсмачніша юшка з білих грибів.

Цікаво, що ті люди, які йдуть у ліс шукати гриби, то найвірогідніше, вони їх не знайдуть. Хіба що кілька штучок. У ліс треба ходити, щоб збирати гриби. Саме збирати. Треба знати місця, де вони ростуть і йти відразу туди. Наприклад, під березами ростуть підберезники, під осикою ростуть підосиновики і так далі. Якщо якісь дерева знищать, то і грибів на цьому місці більше не буде.

Ярослав Цісарчук розповів історію зі свого дитинства. Виявляється, у них в господарстві була корова. І не проста. Це була корова-слідопит. Щось подібне поліцейським вівчаркам. Ви ж знаєте, що службові вівчарки можуть по запаху визначати місце розташування якогось предмета чи знайти чийсь слід. Так ось тут ситуація аналогічна. Тільки не собака, а корова.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Ярослав Цісарчук говорить про те, що коли він ходив за грибами, то корова йшла за ним. Цікаво, що саме корова першою знаходила їстівні гриби і показували на них своєму господарю. А також чоловік каже, що корова сама вміла збирати гриби. Не віриться? А от і буває таке.

Нагадаємо, мешканка Тернополя поїхала в Карпати і знайшла сліди снігової людини. Жінка сумнівається, що це були сліди бізона або ведмедя, і схиляється до того, що це були сліди Йєті. Невже, він є в українських Карпатах?

Як раніше повідомляв Знай.uа, відомі кращі рецепти для консервації грибів. Мало того, що це дуже смачно, так ще і не менш корисно.

Знай.uа писав, як психоделічні гриби впливають на творчу складову людини. Медпрацівники дізналися як такі гриби впливають на людей. Список "чарівних" грибів.