Озброєний сили України можуть швидко повернути Донецьк, який зараз тимчасово окупований. Про це розповів колишній співробітник СБУ Олександр Ходаковський, який перейшов на бік бойовиків.

Він упевнений, що українські бійці можуть легко зробити прорив лінії фронту. Прихильник терористів показав, що в місті на дорогах практично немає ніяких блокпостів, ніяких протитанкових ровів.

"Ми проїхали по маршруту з центру до першої позиції, яка знаходиться на передовій… Мета — ознайомити вас з реальним станом справ. Не з тим, про що вам розповідають, а з тим, що існує насправді", — відзначає бойовик.

Популярні новини зараз

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Ходаковський додав, що танки ВСУ буквально за 15 хвилин можуть бути у центрі Донецька.

"Єдине, чого не вистачає, це червоної стрічки і ножиць на в'їзді в Донецьк для того, щоб супротивник з парадом сюди зайшов. Відділяє нас від противника рідка система окопів і десятки зґвалтованих війною людей, які не змінюються вже півроку", — підсумував бойовик.

Раніше повідомлялося, що На Донеччині ліквідували чотирьох терористів, яких попередньо і дентифікували. Відео опублікували на офіційній сторінці благодійного фонду "Повернися живим" Facebook:

"Лісник, Марат, Вовченя і Жого. Всі "200-е". Лісник виходив на зв'язок, говорив укроповське ДРГ, вони всі поранені, просив допомоги. Потім вибух. Від бліндажа величезна яма залишилася", - йдеться в повідомленні.

За інформацією громадських активістів, це частина переговорів найманців "9 ОМСП 1 АК МО ДНР".

Нагадаємо, бойовики на Донбасі напали на мирних жителів. Бойовики на Донбасі серед ночі обстріляли житлові будинки.

Як повідомляв Знай. ua, від Путіна відвернулися його ж найманці. Дійшло навіть до мавп.

Знай. ua писав, що українцям показали неймовірне вистежування чотирьох бойовиків перед ліквідацією. Українцям показали вистежування чотирьох терористів перед ліквідацією.