У Львові пройшов кастинг на конкурс "Міс Львів 2019". Ми вам розкажемо найцікавіше і навіть покажемо.

Кастинг проходив в одному з львівських кафе. Протягом останніх декількох років саме в цьому кафе проводять кастинги на конкурс краси. Цього разу, як і в минулі, був аншлаг. Повністю все кафе красуні "взяли" в полон.

Зі слів організаторів, поборотися за титул найкрасивішої дівчини Львова прийшли сто п'ятдесят претенденток. На першому етапі відразу "відсіяли" тих, хто не відповідає вимогам.

Цікаво, що в таких конкурсах є певні правила, і якщо хоч один пункт не відповідає, то про титул можна забути назавжди. Головне правило - претендентці повинно бути від 16 до 24 років, не більше і не менше. Також вона не повинна бути заміжня і мати дітей. Багато хто знає про те, що в пріоритеті на таких конкурсах довгі ноги. Тому зріст конкурсантки повинен бути не нижче 168 сантиметрів.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Організатори розповідають, що були дівчата, які приховували свій справжній вік і за допомогою високих підборів додавали собі зріст. Тим не менш цих дівчат дискваліфікували ще на першому етапі.

Далі кожна учасниця перед суддями повинна була розповісти про себе. Починаючи з віку і зросту і закінчуючи своїм хобі. Потім дівчата демонстрували свої таланти. Також вони розповідали, що для них означає краса, а потім пройшли невелике випробування - фотосесія і позування. Цікаво подивитися? Тоді гортайте нижче.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах Америки на конкурсі краси відмовилися від напівголих жінок. Тим не менш крауням дозволили самостійно обирати собі вбрання, скажімо так, невеликий бонус. Це для того, щоб вони повністю змогли розкрити себе.

Як раніше повідомляв Знай.uа, королевою краси стала дівчина з Північної Грінландії, яка страждає синдромом Дауна.

Знай.uа писав, українська переможниця конкурсу краси порадувала своїх шанувальників формами.