Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

За інформацією синоптиків, в останній день зими - в четвер, 28 лютого, сонячно і тепло буде на заході і в південних областях України: 5-10 градусів тепла вдень від 2 морозу до 2 тепла вночі. У Києві та в центрі вдень до 7 градусів тепла, вночі до -1. Невеликий дощ.

погода

У східних і північних областях вдень 28 лютого очікується від 0 до 5 градусів тепла, вночі термометри покажуть від 1 до 6 градусів морозу. Синоптики прогнозують дощ, який на Харківщині, Луганщині та Донеччини переходитиме у мокрий сніг.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

мокрий сніг

Варто нагадати, що похолодання в Україні, яке розчарувало нас після теплих днів, виявилося лише невеликим "системним збоєм" в наближення весни, яка впевнено крокує по Україні. Можна ховати шапки і теплі шарфи і починати дихати на повні груди – синоптики пообіцяли потепління. В Українському Гідрометцентрі прогнозували, що в неділю, 24 лютого, у Києві вдень максимальна температура повітря складе -3 градуси, у неділю — +1, а в понеділок — +6.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 24 лютого, майже по всій території України буде сонячна, але морозна погода. Так, поступово повітря прогріватиметься до відмітки в 0 градусів і стане трохи тепліше. Про це повідомила відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За її словами, опади у цей день малоймовірні, снігову негоду витіснить антициклон, який на вихідних відвідає Україну.

Нагадаємо, вчені розповіли, що відбувається з погодою: готуйтеся до кардинальних змін.

Як повідомляв Знай.uа масштабне авіашоу перетворилося на фаєр: сотні машин перетворилися на попіл за лічені хвилини.

Знай.uа писав, синоптики обрадували прогнозом: довгоочікуване потепління, але пощастить не всім.