Нагадаємо, що днями під час походу на гору Піп Іван сталася страшна трагедія. Так, в результаті переохолодження загинули 24-річний Роман Беркещук та 60-річний Павло Вінтоняк.

Про це стало відомо завдяки повідомленням ТСН.

"Двох чоловіків знайшли мертвими від переохолодження – це житель Коломиї, завзятий мандрівник 24-річний Роман Беркещук, і керівник коломийської станції юних техніків 60-річний Павло Вінтоняк", - йдеться в повідомленні.

сніг у Карпатах

Також лікарі повідомили, що двоє постраждалих, яким вдалося врятуватися, потребують госпіталізації. Туристи повідомили, що причиною обмороження стало різке погіршення погодних умов.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Варто нагадати, що в українській столиці стався страшний пожежа. Однокімнатна квартира згоріла дотла. Відомо, що пожежа сталася за адресою Голосіївський проспект, 94. В момент загоряння всередині житла було двоє мешканців. До великого щастя, вони не постраждали, але у вогні загинув їхній домашній друг - декоративна щур. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, займання сталося в кімнаті квартири. При яких обставинах, на даний момент невідомо. Але за словами господині житла, під час її конфлікту з сином, чоловік облив меблі бензином і підпалив.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Індія шокувала весь світ пожежею нечуваного масштабу. Вогонь охопив величезну територію. Зокрема, постраждали і люди. Поруч з аеродромом повітряно-військових сил Індії було розташовано автомобільну парковку на якій і сталося займання. На момент загоряння в країні проводилося масштабне авіашоу. Власне тому горіли не ті, що літають, а ті що стоять. Через нестерпну духоту, спеку та проблеми з справністю робочих деталей машини сталося загоряння яке охопило 300 машин на паркінгу.

Нагадаємо, у жахливій ДТП загинули 20 шахтарів: рятувальники збирають трупи по трасі.

Як повідомляв Знай.uа у жахливій ДТП на Львівщині зіткнулися авто, мікроавтобус і вантажівка: є постраждалий.

Знай.uа писав, у Києві євробляха збила стовп і зупинку, є загиблий: деталі.