Доба почалася з обстрілу позицій українських військових.

На Донбасі в районі населеного пункту Катеринівка через обстріли путінських терористів загинув український захисник.

ЗСУ

Про це стало ясно з повідомлення прес-служби штабу ООС.

Вели обстріл з мінометів калібру 120 і 82 калібру, а також автоматичних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Бойовики тричі обстрілювали позиції ЗСУ за добу.

Варто нагадати, що Чинному главі держави пропонують офіційно перенести в Маріуполь обласний центр Донецької області, а саму область перейменувати в Маріупольську. Текст відповідної петиції опублікований на сайт президента.

У ній говориться: "Пропоную позбавити місто Донецьк статусу міста обласного та передати ці повноваження місту Маріуполь. Причина такого рішення ґрунтується на тому, що керівництво та жителі цього міста здебільшого проявили нелояльність до держави Україна і стали на бік російських окупантів. На противагу їм жителі Маріуполя виступили на стороні незалежної держави Україна і брали активну участь у захисті від російської окупації".

Петро Порошенко

Олександр Копачів, автор документа, заявив: "Пропоную перейменувати Донецьку область в Маріупольську, призначити його (Маріуполь) адміністративним центром колишньої "Донецької області. За мужність і стійкість, виявлену під час військових дій на захист України та підконтрольних їй територій, присудити статус міста-героя".

Нагадаємо, "Міністра ДНР" затримали в Москві і депортують в Україну: вкрав зарядку від смартфона

У Москві був затриманий "міністр ДНР" Олексій Красильников.

Причина – крадіжка зарядки телефону.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На Донбасі висадився український десант, бойовики в паніці: відео

Всю свою міць і професійні якості путінським окупантам продемонстрували українські захисники. Такий випад змусить терористів двічі подумати, перш ніж вплутуватися в зіткнення з воїнами ЗСУ.

Також Знай.ua" писав про те, що Бойовики дорого заплатили за поранення українського воїна: вісім вирушили до Захарченка, ще двоє зализують рани