Чинний мер Києва Віталій Кличко осоромився в ефірі одного з телеканалів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, цього разу Клично зазначив про поліпшення смертності у відділеннях реанімаціях столичних лікарень.

"Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії помирав кожна шоста людина, то тепер - кожен другий. Це дуже важливо. Ми піднімаємо рівень, ми рятуємо життя", - розповів мер Кличко.

У свою чергу журналістка Тетяна Висоцька зазначила, що Клично лише повториив раніше завчені фрази та жодним чином не вникав самостійно у питання та проблемні сторони лікарень.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Сміятися чи плакати. Послухайте, як мер міста Києва Кличко хвалиться: "Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії вмирала кожна шоста людина, то тепер - кожен другий". Перемога, вважає мер столиці України. Людина повторює завчені фрази, не вникаючи в суть. Тому і не усвідомлює, коли щось спотворює і вимовляє дурниці. Сміятися нам чи плакати? Хоча, що за питання. Адже це не Кличко керує містом, а мафія забудовників, яку він привів, і інші мерзенні пики", - прокоментувала журналістка Тетяна Висоцька.

Разом з тим варто відзначити, що Віталій Кличко розкритикував Зеленського як потенційного президента України. За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мав політичного досвіду.

Кличко вважає, що Зе!Президент – це те ж саме, що пасажир, який сів за штурвал літака. Заява прозвучала під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки.

Він зазначив, що йому незрозуміло, коли кандидат у президенти пише свою політичну програму методом всенародного участі. При цьому Кличко пояснив, що хотів би прокоментувати кандидатів у президенти без політичного досвіду.

"Досить креативно сказати давайте писати програму разом з народом. Але це мені нагадує пасажира, який потрапив в кабіну пілота і просить пасажирів ради, як злітати. Я не хотів би опинитися в такому літаку", - сказав мер Києва.

Нагадаємо, лікарі терміново звернулися до українців через смерть 8-місячного малюка від страшної інфекції.

Як повідомляв "Знай.ua", у Кличка розповіли, коли нагріють домівки киян, проте є одна проблема.

Також "Знай.ua" писав, що Кличко анонсував зміни в київському метрополітені.

Кличко - про кримінал 90-х, страху і мотивації / KishkiNa