Вночі в п'ятницю, 22 лютого, невідомі проникли в квартиру голови ради Лабораторії законодавчих ініціатив і подруги вбитої Катерини Гандзюк Світлани Матвієнко. Незважаючи на те, що незаконне проникнення підлаштували під пограбування, цінні речі не чіпали і лише розклали по квартирі, розповіла активістка на своїй сторінці в Facebook.

Матвієнко зазначила: "Дивно прокинутися вранці і зрозуміти, що поки ти спала, у тебе були гості. Чемні гості. Які розклали твої речі, подіставали всі коробочки, і всі залишили відкритим - просто, щоб показати, що гостей нічого не цікавить - ніякі цінні речі". Також вона додала, що гроші, коштовності і техніка залишилися недоторканими.

Жінка написала: "Дуже огидне відчуття. І думки в голові - що я робила, які плани здійснювала, на які акції ходила, кого тегала в постах. Дуже не люблю увагу до себе і не вважаю, що варто боятися чого-небудь. Але це б я хотіла юридично зафіксувати і публічно. Чесно не знаю що це і кому потрібно, не знаю чому, але знаю одне - це дуже неприємно".

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Крім того, вона заявила про те, що не має зброї, заборонених речовин або інших незаконних предметів, проте якщо через деякий час вони все ж знайдуться в її будинку, то вона не здивується.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Дніпрі автобус ледь не злетів у прірву – його врятували бетонні блоки. Пасажири були шоковані, коли транспорт покотився заднім ходом, але, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал "Знай.uа": одна з абонентів мобільного оператора Київстар розповіла цікаву історію про зникнення грошей з рахунку. За словами дівчини, вона звернулася до оператора з цього питання, на що отримала відповідь, що гроші списані за інтернет, яким користується телефон в той час, як його господиня спить.

Також "Знай.uа" писав, що українська столиця посіла першу сходинку у рейтингу бюджетних міст для подорожей. Європейців приваблюють доступні ціни на готелі, адже за вихідні удвох доведеться викласти 250 євро, що для них невеликі гроші.