В Україні у більшості областей очікується сильне погіршення погодних умов. У тому числі пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Про це повідомляє прес-служба Держнс.

"22 лютого у західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Донецькій областях помірний сніг (відновлення снігового покриву висотою 1-6 см), місцями налипання мокрого снігу, в Карпатах значний сніг, зниження температури повітря в Україні вночі від -3 до 10 морозу, вдень від 0 до -6", – йдеться у повідомленні.

У п'ятницю, 22 лютого, західно-південна частина країни очікує опади у вигляді снігу. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"У західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській і Донецькій областях сніг (на Закарпатті, Прикарпатті та Одещині місцями з дощем), місцями налипання мокрого снігу, в Карпатах значний сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах більшості областей місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 7-12 м/с, вдень у західній та південній частині місцями пориви 15-20 м/с, хуртовини", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Більше погіршення погоди очікується до 24 лютого.

У суботу, 23 лютого, по всій території України прогнозують сонячну погоду без опадів, передають синоптики.

"23-24 лютого утримається холодна без істотних опадів погода з температурою вночі від -6 до -12, вдень від -2 до -7, у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях вночі від -12 до -18, вдень від -5 до -10 градусів", – попереджають рятувальники.

У неділю, 24 лютого, також буде сонячно і не очікується опадів. В середньому температура повітря підніметься на 3 градуси.

Нагадаємо, температурні гойдалки українців змусять понервувати. Київ і Харків – сонячно і без опадів, -5…-7°C

Як повідомляв Знай. ua, синоптик прогнозує ускладнення погодної ситуації. Прогноз погоди від синоптиків на п'ятницю, 22 лютого, в Україні.

Знай. ua писав, що морози нагадають українцям про зиму. Якою буде погода в Україні в найближчі дні.