Нещодавно на Київщині у цитрусах знайшли карантинний організм - середземноморську плодову муху. Як стало відомо, апельсини приїхали з Єгипту.

Інцидент трапився в смт Вишневому Київської області. Туди привезли апельсинів з "подарунком" вагою майже 25 тонн. Про це стало відомо з повідомлення Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Груз із небезпечними личинками приїхав із Єгипту. Зараз до нього застосовуються фотосанітарні норми згідно законодавству, а про інцидент сповістать Єгипту.

Раніше ми писали, що жителі Дніпра про міські "делікатеси" вже можуть складати легенди, адже майже кожен житель міста приносив додому продукти із "сюрпризом".

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Дніпряни вже бачили й дегустували багато що - їх не вразиш тухлими яйцями. Вони знаходили дріт у картоплі, ламінарію із залізом, цукерки з черв'яками, пиріжки з тараканами і навіть чай із комахами. Нещодавно цей список поповнив новий продукт - апельсини з черв'яками.

Нагадаємо, що в українській столиці один з супермаркетів шокував вельми інноваційним інтер'єром.

Так, на вулиці Ванди Василевської в магазині "АТБ" серйозно пригнобили особистий простір не тільки продуктів, але і покупців. Місця для проходу між продуктовими рядами дуже мало.

Як писав раніше Знай.ua: у київському супермаркеті стався черговий скандал, пов'язаний з продажею неякісних та запсованих продуктів, які вже давно пора було викинути на смітник, а не "годувати" цією гидотою містян.

Також Знай.ua писав, що один з користувачів мережі розповів кілька випадків того, як в супермаркеті ціна, яку стягували з нього на касі, відрізнялася від ціни, вказаної на ціннику, повідомляє Типовий Херсон.

Як йдеться у повідомленні: "Вибираю в одному з супермаркетів Херсона петрушку: один вид в целофановій упаковці, інший – без. Вартість зелені без упаковки становить 6 з копійками гривень за пучок, упакована петрушка – по 9 гривень з копійками. Беру два пучка зелені подешевше. Розплачуюся, відходжу від каси на кілька кроків, перевіряю чек".