Жителі Дніпра про міські "делікатеси" вже можуть складати легенди, адже майже кожен житель міста приносив додому продукти із "сюрпризом".

Ось такий "делікатес" жінка купила у одному із супермаркетів Дніпра. Хотіла купити апельсини, а принесла додому вишукану страву.

Дніпряни вже бачили й дегустували багато що - їх не вразиш тухлими яйцями. Вони знаходили дріт у картоплі, ламінарію із залізом, цукерки з черв'яками, пиріжки з тараканами і навіть чай із комахами.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Нещодавно цей список поповнив новий продукт - апельсини з черв'яками, які місцева жителька купила в супермаркеті й принесла додому. Про це написала на сторінці "Лівобережний 3" у Facebook Катерина Шульгіна.

Раніше ми писали, що відомий лікар-педіатр Євген Комаровський поділився своїй баченням сучасної медицини та пояснив головні промахи у роботі аптек та лікарень.

На його думку, у першу чергу потрібно докорінно реформувати саму професію медика і підвищити прибутки.

Не менш важливо, щоб лікар знав всі стандарти та різні стани свого пацієнта, умовно кажучи міг легко розрізнити, де висип, підвищення температури, жовтяниця, кашель, соплі.

Нагадаємо, що ціни на продукти невпинно ростуть. Звичайні українські страви стали для багатьох родин розкішшю. За рік борщова інфляція в Україні стала в 7 разів вища за офіційну. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook директор Української асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко.

За словам спеціаліста, за рік борщ зі свининою подорожчав на 16%, а вегетаріанський – на 70%.

Як повідомляв раніше Знай.ua: паперові рецепти з нерозбірливим почерком лікарів на безоплатні ліки незабаром відійдуть у минуле. Скоро українці отримуватимуть медпрепарати за електронними рецептами. Як працюватиме система та від чого нас оберігає нова програма Міністерства охорони здоров'я?

Також Знай.ua писав, що фахівці склали календар магнітних бур у березні 2019 і розповіли, наскільки небезпечною буде чергова активність Сонця. Українців чекають складні дні.