Мешканка Запорізької області народила дитину з рекордною вагою, яка здивувала навіть досвідчених лікарів. Про це передає Clutch.

В сім'ї Олексія та Наталі Дядько народився справжній богатир. Малюк з'явився на світ у багатодітній, люблячій сім'ї: у пари вже є семеро дітей, причому всі вони дівчатка. Подружжя не раз зізнавались, що мріють про хлопчика, і він у них народився, та ще й який.

Наталя і Олексій поділилися тим, що кожна їхня дитина народжувався з великою вагою, ніж попередній. Новонароджений богатир поставив український рекорд - його вага 7 кілограм 90 грам. До цього найважчим хлопчиком країни був малюк з вагою 7 кілограм 9 грам.

Батьки дуже раді поповненню, але зізнаються, що більше не планують заводити дітей.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Раніше повідомлялося, що 25-річна жінка народила семеро дітей і поставила рекорд у своїй країні.

У лікарні міста Діялі, що в Іраку, жінка народила семернят. Мати перебуває у хорошому стані і стверджує, що дуже рада такому великому поповненню. Правда, про багатодітного батька такого не скажеш.

Всі малюки народилися природним шляхом, лікарям навіть не довелося вдаватися до кесаревого розтину. Хоча семерняшки важать по кілограму кожен, ні в кого з них немає хвороб або відхилень. Серед них шість дівчаток і один хлопчик.

Варто відзначити, що в сім'ї вже є троє дітей, і пара чекала появи четвертого. Те, як розпорядилася доля, дуже шокувало главу сімейства Юсефа Фадла. Це і не дивно, адже тепер йому доведеться виховувати і утримувати цілих десять дітей!

Нагадаємо, британський підліток виростив каченяти з яйця, купленого в супермаркеті.

Раніше Знай.uа повідомляв, жінка знайшла на березі ненароджене акуленя і врятувала його. Маленька гроза морів розтопить ваші серця.

Також Знай.uа писав, маленький хлопчик на ім'я Елія Енверем з міста Уілленхолл, графство Уест-Мідлендс (Великобританія), прославився в інтернеті завдяки нестандартній зовнішності.