Дворічна епопея з судом над Оленою Зайцевою, яка є винуватицею масштабної аварії в Харкові, поступово наближається до логічного завершення. За цей час українці побачили і почули безліч заяв і дізналися різні шокуючі факти, наприклад, адвокат підсудної не так давно заявляв, що його підзахисна насправді не винна в події.

Не так давно він просто шокував жителів України тим, що вважав загибель шістьох людей і травми ще шістьох виною не водія автомобіля, а міста Харкова, оскільки воно славиться такого роду подіями. Про те, що твориться в голові у людини, що робить такі заяви, можна тільки здогадуватися, але сама Зайцева, схоже, вже зрозуміла, що уникнути покарання і викрутитися з непростої ситуації не вийде.

У Харкові розпочалося одне з останніх судових засідань по справі про страшну аварію в центрі Харкова, в результаті якої загинули шість осіб, про що повідомляють NewsRoom з приміщення Київського райсуду. Обвинувачена Олена Зайцева виступила перед засіданням суду та всіма присутніми на процесі людьми. Дівчина заявила про готовність понести відповідальність за трагедію.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Винуватиця смертельної аварії заявила: "Я відчуваю свою провину і, звичайно ж, ніколи не сяду за кермо, про це й мови бути не може. Я дійсно щиро расскаиваюсь, тому визнаю всі позови і буду намагатися разом зі своєю родиною погасити їх у міру можливостей. Я готова відповідати та нести покарання, яке мені призначить суд".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що постраждали в результаті аварії за участю Дронова та Зайцевої зійшлися на думці, що покарання у вигляді 10 років позбавлення волі досить за скоєне.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно столицю України потрясла жахлива аварія – вантажний автомобіль на повній швидкості врізався в снігоприбиральну техніку і зніс її з моста.

Також "Знай.uа" писав, що незважаючи на слова Зайцевої, потерпілі не вірять у те, що вона розкаялася, а також переконані, що її вина в ДТП більше, ніж Дронова.